Tarot Haya online

Tarot Haya etalare cu o singura carte, pentru un gand sau o intrebare pe zi

Tarot Haya iti poate arata viitorul, sau poate nu!

Tarot haya

Tarot Haya iți poate da un sfat, sau poate nu! Cert este ca această etalare a tarotului haya cu o carte poate fi văzută și ca o oglindă în care tu te vezi si te intrebi care este locul tău în acest moment!

ORIGINEA TAROTULUI ESTE ÎNVĂLUITĂ ÎN MISTER

Cărţile de Tarot precum și celel de tarot haya, sunt menţionate în vechile relatări, cărţi şi documente, pergamente şi artefacte ale secolului al XIII-lea. Este probabil ca originile lui să fi fost în India, Iran sau China şi să fi fost adus în vest de ţigani, cruciaţi sau de invadatorii arabi ai Spaniei.

Tarotul întruchipează înţelepciunea vechiului Egipt, tradiţiile păgâne celtice şi simbolismul lui Dante. Cuvântul Tarot are rădăcina în „Tarrock” sau „Tarrochi”, denumire primită de jocul de cărţi în Europa din secolului al XIV-lea.
Tarot haya online

Aceasta este povestea despre cum Tarotul si Fagul (El HAYA) din horoscopul celt au reusit sa distruga o minciuna.

Se stie ca toate horoscopurile si cartile de trot sunt unite. Celtii erau un popor foarte intelept si au acceptat ca si sfatuitori copacii. Desemnau cate un copac protector fiecarei persoane in functie de data nasterii. Iubeau foarte mult copacii si natura. Ei au fost paznicii padurilor si toate povestile despre gnomi si zanie se datoreaza poporului celt.

Printre semnele horoscopului celt, exista 4 care sunt foarte speciale, cele care corespund echinoctiilor si solstitiilor, persoanele care s-au nascut intr-o zi determinata corespund acestor semne.

  • Maslinul corespunde echinoctiului de toamna (23 septembrie)
  • Stejarul corespunde echinoctiului de primavara (21 martie)
  • Mesteacanul corespunde solstitiului de vara ( 24 iunie)
  • Fagul corespunde solstitiului de iarna ( 22 decembrie).

Aceasta poveste reala serveste ca exemplu: Cum Tarotul si Fagul celt au ajutat o femeie (poveste reala). Nu o sa spunem numele din motive obiective.

Un tarotist foarte faimos a primit la o sedinta femeie care era ingrijorata pentru ca isi vedea sotul foarte ciudat in ultimul timp si se temea ca acesta sa nu cumva sa o insele cu alta femeie.

Bartbatul era un om de afaceri foarte respectat, cu un trecut foarte bun din punct de vedere economic si chiar daca era o fire mai plictisitoare, era ceea ce multe femei isi doresc: cineva care sa sustina familia, care face afaceri bune, cel care intretine familia.

Clarvazatorul pune cartile de tarot pe masa si intreaba cine este acel barbat si ca raspuns primeste cartea Imparatul. Aceasta carte corespundea destul de mult cu descrierea facuta de femeie despre sotul ei.

Cand a intrebat care era situatia sentimentala, cartile au raspuns Turnul, aceasta carte vorbea despre ceva care era pe punctul de a se destrama, distruge, fara indoiala insemna ca relatia cu sotia deja nu mai functiona cum trebuiea.

Tarotistul simtea ca ceva era in neregula cu barbatul, intreband ce fel de energie are barbatul a primit ca raspuns cartea Diavolul, care indica ca barbatul se afla pe un drum neclar. Clarvazatorul nu reusea sa vada ce ascundea barbatul. O intreaba pe femeie data nasterii sotului, aceasta raspunde "22 decembrie".

Barbatul in horoscopul occidental era Capricorn, si lucrul acesta vorbea detul de mult despre personalitatea acestuia, de succesele care le avea in afaceri si forma acestuia de a fi. Uitandu-se din nou la horoscopul celt isi da seama ca barbatul corespundea semnului fagului.

Fagul este un semn cu componenta feminina foarte mare, asta atragandu-i atentia clarvazatorului. Amesteca din nou cartile si intreba daca barbatul avea alta relatie; iese cartea Imparatul din nou, clarvazatorul ametit nu intelege, dar dupa cateva secunde isi dadu seama ca de fapt barbatul avea o relatie. dar cu un barbat.

A inteles ca Imparatul era de fapt un alt barbat, la fel ca el si ca semnul fagului i se potrivea ca un inel personalitatii lui. Cei nascuti sub acest semn au o componenta impresariala, de oameni de oameni de afaceri, seriosi, dar si un instinct feminin si o anumita tendinta spre maternitate si dorinta de a avea grija de cineva.

Clarvazatorul vede ca barbatul cu care iesea sotul femeii, era un barbat mai tanar. Femeia iese din cabinet suparata, dar dupa se intoarce recunoscand calitatile clarvazatorului, cand aceasta descopera ca sotul ei avea o relatie cu un tanar angajat din compania lui.

Aceasta este o poveste reala care ne vorbeste despre cum tarotul si in acest caz "Fagul" din horoscopul celt pot sa ne dezvaluie cele mai ascunse lucruri care le suspectam despre altii.