Oprescu: Racordarea Capitalei la Dunăre este esențială pentru dezvoltarea Bucureștiului

sorin oprescu primarul capitaleiPrimarul general Sorin Oprescu le-a spus, duminică, primarilor europeni care au participat la Comitetul Executiv al Consiliului Oraşelor şi Regiunilor Dunărene că este esenţială pentru dezvoltarea Bucureştiului, dar şi a întregii zone, racordarea Capitalei la Dunăre.

La cea de-a şaptea reuniune au participat reprezentanţi guvernamentali din cele 14 state dunărene, alături de oficiali europeni, reprezentanţi ai regiunilor şi oraşelor dunărene, ai mediului academic şi de afaceri.

La sfârşitul întâlnirii, Sorin Oprescu a declarat că este esenţială pentru dezvoltarea Bucureştiului, dar şi a întregii zone, racordarea Capitalei la Dunare prin canalul Bucureşti-Dunare.

Continue Reading

Stroe: Oamenii afectaţi de inundaţii vor primi ajutoare financiare pentru refacerea caselor

Sinistraţii din Galaţi care au rămas fără locuinţe vor beneficia de ajutoare financiare de la Guvern pentru repararea sau refacerea locuinţelor avariate de inundaţiile din ultimele zile, a declarat, sâmbătă, ministrul de Interne, Radu Stroe, aflat în zonele afectate pentru a evalua pagubele produse.

image

Stroe: Oamenii afectaţi de inundaţii vor primi a...

Continue Reading