Showbiz

Monica Gabor suparata pe cei care i-au luat iubitul in ras!

Monica Gabor s-a laudat pe facebook cu surpriza facuta de iubitul ei, Mr. Pink, de Valentine's day. ""Bună dimineața! Valentine's day can be every day...Care e cea mai frumoasă surpriză care v-a fost făcută sau pe care ați făcut-o cuiva?", a scris Moni pe peretele ei.  

Presa, dar si fanii au semnalat imediat cum ca Mr Pink s-a facut de ras atunci cand i-a scris pe pat din petale de trandafiri I always love you, in loc de  I will always love you (te voi iubi mereu).  

Moni a sarit imediat in apararea iubitului ei, aratandu-le fanilor ca exista chiar si o melodie cu aceeasi expresie:  "Ca idee pentru cei care întotdeauna încearcă să vadă partea goală a paharului m-am gândit că poate le-ar plăcea sa asculte aceasta melodie care are exact aceeași expresie "greșită" in engleză..."I always love you"- Donna Lewis. Pentru mine gestul contează, iar principala limba internațională este iubirea. Take it easy my friends, life is too short to be judgemental: "To give so much time to the improvement of yourself that you have no time to criticize others"- Christian D. Larson",  

a scris Monica pe profilul ei de facebook. 

Fanii i-au sarit imediat in aparare, postand mesaje de sustinere pe peretele acesteia: 

"Ura si invidia persoanelor care n-au putut sa ajunga unde esti tu Moni !!!!", a comentat o fana.

Comedia "We're The Millers", cu Jennifer Aniston, are premiera românească pe 30 august

Filmul "Noi suntem familia Miller/ We're The Millers", cu Jennifer Aniston în rolul principal, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 30 august, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

image

Comedia "We're The Millers", cu Jennifer Aniston, are premiera românească pe 30 august

David Clark (Jason Sudeikis) este un traficant de droguri care îşi c...

Continue Reading

Gerard Butler a devenit acţionar la o echipă de crichet

Actorul Gerard Butler a debutat ca investitor în universul sportului, după ce a cumpărat un lot de acţiuni, devenind astfel coproprietarul unei echipe de crichet din Jamaica.

image

Gerard Butler a devenit acţionar la o echipă de crichet (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul scoţian a investit în echipa de crichet Jamaica Tallawahs, care concurează în Lim...

Continue Reading

Radu Mazăre a fost Suleyman Magnificul la ultima ediţie a carnavalului de la Mamaia

imageimage

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, s-a costumat în Suleyman Magnificul, sâmbătă seară, la ultima ediţie din acest sezon estival a carnavalului din Mamaia, iar fiul său, Răducu, a făcut parte din rândul spahiilor şi ienicerilor.

Carnavalul a început sâmbătă seară, în jurul orei 20.00, cu plecarea celor 11 care alegorice ale cluburilor din Mamaia, din...

Continue Reading

Cântăreaţa Celia s-a cununat religios cu australianul Ardeli - FOTO

Cântăreaţa Celia s-a cununat religios, sâmbătă, cu soţul ei, australianul Ardeli, cu care s-a căsătorit în luna mai, ceremonia având loc la biserica din localitatea hunedoreană Ghelari, unde mireasa şi-a făcut apariţia într-o maşină de epocă decapotabilă.

image

Cântăreaţa Celia s-a cununat religios cu australianul Ardeli - FOTO

Celia s-a cununat...

Continue Reading

Eric Cantona va fi preşedintele juriului la Festivalul de Film de la Dinard

Eric Cantona va fi preşedintele juriului la Festivalul Internaţional de Film de la Dinard, care se va desfăşura în perioada 2-6 octombrie, evenimentul fiind dedicat cinematografiei britanice, informează BBC.

image

Eric Cantona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cel mai recent film al fotbalistului care a devenit actor, "You and the Night", a rulat la ediţia de...

Continue Reading

Ben Kingsley, de nerecunoscut, la filmările pentru "Learning To Drive in Brooklyn"

Actorul Ben Kingsley va interpreta rolul lui Darwan, un refugiat politic din India, în producţia independentă "Learning To Drive in Brooklyn", scrie DailyMail.

image

Actorul Ben Kingsley (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kingsley va juca în acest film alături de Patricia Clarkson, care interpretează rolul unei femei proaspăt separate de soţul ei, care ia lecţ...

Continue Reading