Horoscop taur

Bioritm taur
Nu te grabi sa extragi o concluzie cu iz negativ doar din cauza unui raspuns care, la prima vedere, te dezamageste. E posibil ca dupa o vreme sa mai apara informatii care sa repare situatia de acum, incat vei regreta ca te-ai pripit in concluzii. Unele lucruri au nevoie de mai mult timp pentru a se aseza pe teren sigur, ca atare, in cazul problemei care te framanta acum nu se poate spune ca ai ajuns inca la nivelul cel mai bun. Sunt probele inerente de pe parcurs ca in final sa primesti exact rezolvarea cuvenita. Mai ai rabdare inainte de a spune ce crezi despre aceasta situatie.


Caracteristici generale ale zodiei Taur:

    Zodia Taur este condusa de un semn zodiacal negativ, cu trasaturi feminine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este pamantul . Stabilitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
    Planeta Venus, fiind planeta dominanta, ii confera nativului in Taur frumusete si feminitate.
Legaturi ale zodiei Taur cu planetele :
Planeta guvernatoare:Venus
Planeta carierei profesionale:Uranus
Planeta dragostei:Pluton
Planeta castigurilor financiare:Mercur
Planeta sanatatii si a muncii:Venus
Planeta casei si a familiei:Soarele
Constelatia Zodiei Taur
Linia galbena punctata marcheaza zona in care se incadreaza constelatia iar linia rosie punctata reprezinta ecliptica ( orbita imaginara descrisa de soare in miscarea lui anuala ).

Culori caracteristice zodiei Taur :
albastru, nuante de huma

Pietre pretioase caracteristice :
coral, smarald, safir

Metale specifice pentru zodia Taur :
cupru

Ziua cea mai favorabila:
Vineri

Numere norocoase:
1 si 9

Principalele calitati:

    Taurii sunt loiali si stabili. Rabdarea care acestia o au cu cei din jur este de invidiat. Tenacitatea ii face sa reuseasca in tot ceea ce isi propun. Taurilor le place sa aiba tot confortul posibil si in general o bunastare materiala.
Defecte:

    Nativii in Taur sunt incapatanati. Sunt capabili sa faca orice pentru a-si atinge scopul. Acestia au tendinta de a deveni prea posesivi si sunt uneori materialisti.
Compatibilitati cu alte zodii:

 • Taurii se inteleg in general foarte bine cu nativii din zodia Fecioara si Capricorn, in timp ce relatia acestora cu nativii din Leu, Scorpion si Varsator nu este cea mai buna.
 • Profesional, Taurii colaboreaza cel mai bine cu nativii din zodia Varsator.
 • Emotional, Leii sunt cei mai agreeati de nativii din zodia Taur.
 • Pe plan financiar, acestia sunt compatibili cu nativii din zodia Gemeni.
 • Din punctul de vedere al relatiilor sentimentale (casatorie / relatie intima), Taurii se inteleg cel mai bine cu nativii din zodia Scorpion.

   Nativul in zodia Taur este sensibil din punct de vedere erogen in zona gatului.

   Taurii sunt de obicei de statura mijlocie, au un corp de obicei greoi, uneori gras. Cu ochi mari, negri si par castaniu, cateodata cret, acestia stiu sa fie prezentabili, si de obicei au un aspect de invidiat.

    Nativii din Taur sunt cu picioarele pe pamant, analizeaza si iau decizii in conformitate cu realitatea. Isi cunosc limitele, iubesc ordinea si sunt obiectivi. Stiu sa nu amestece aspectul profesional cu cel particular. Taurii sunt rabdatori, inimosi, practici, rezistenti si stiu sa aprecieze muzica, arta si tot ceea ce este frumos. Ii plac lucrurile simple, fara prea multe complicatii. Taurul este sociabil si are simtul umorului. Este stabil, incercand sa evite schimbarile.
    Nativul din zodia Taur este incapatanat, si poate fi inflexibil atunci cand are o idee fixa. Comportamentul Taurului este puternic influentat de starea sa de spirit, fapt ce il dezavantajeaza. Perseverent, Taurul iubeste luxul si siguranta. Este un prieten devotat, dar un dusman de neinduplecat.
    Cei din zodia Taur nu se dau inlaturi cand vine vorba de munca. Daca fac ceea ce le place, aproape ca se rup de realitate pana ce isi ating scopul. Nu iau decizii pripite, analizand de foarte multe ori pasul ce urmeaza a fi facut. Cu bun simt si bun gust acesta alege ce e mai frumos in orice domeniu.
    Taurii sunt uneori foarte incapatanati, nereusind din acest motiv sa ii inteleaga pe cei din jurul sau. Urmand doar firul ideilor sale aceastia nu mai acorda destula atentie celorlalti.
    Persoanele nascute sub acest semn adora banii, posesiunile, luxul, dar nu sunt avari. Achizitioneaza lucruri doar pentru frumusetea lor, nu si pentru utilitatea acestora. Le place sa faca cadouri celor dragi, dar la fel de mult sa si primeasca.

    Barbatul din zodia Taur se uita in primul rand la aspectul fizic al partenerei, forme rotunde, senzuale, iar apoi se intereseaza de celelalte calitati: inteligenta, fantezia. Nativul este pasional, uneori romantic, iar cand e indragostit iubeste doar o singura femeie.

    Femeia din zodia Taur este naturala, fapt ce atrage multi admiratori in jurul ei. Farmecul dobandit inca de la nastere ii innebuneste pe cei ce ii stau in preajma. Ii place sa fie in centru atentie, ii place sa flirteze, dar cand iubeste exista numai unul.
Sanatatea Taurilor:

    Taurii au probleme in general cu gatul, si partea superioara a aparatului respirator. Uneori, acestia pot avea probleme cu digestia.
Celebritati din zodia Taur:
• Madeleine Albright
• Evita Peron
• Rudolph Valentino
• Andre Agassi
• Tony Blair
• Pierce Brosnan
• Sigmund Freud
• Dante Alighieri
• William Shakespeare