Horoscop sagetator

Bioritm sagetator
E timpul sa spui foarte clar ce ai hotarat intr-o situatie dezechilibrata, pentru ca nu mai poti continua la fel. Ti se cere o interventie salvatoare si rapida, acum, nu mai e vreme de gandire. Cauta ce anume iti doresti cel mai mult si treci la fapte. Numai de deciziile tale de acum depinde echilibrarea cu succes a acestei probleme, de parca leacul ar depinde de un da sau un nu pe care chiar tu il poti afirma sus si tare. Tu esti un as cand vine vorba de hotarari prompte, lucide si corecte, deci vei alege cea mai buna varianta.

Caracteristici generale ale zodiei Sagetator:

    Zodia Sagetator este condusa de un semn zodiacal pozitiv, cu trasaturi masculine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este focul . Flexibilitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
    Planeta Jupiter, fiind si planeta dominanta, ii confera nativului in Sagetator generozitate, spiritualitate, fire filosofica si religioasa, altruism, demnitate si corectitudine, moralitate, bunul simt, echitate, intelepciune, respectul pentru lege si autoritate.
Legaturi ale zodiei Sagetator cu planetele :
Planeta guvernatoare:Jupiter
Planeta carierei profesionale:Mercur
Planeta dragostei:Mercur
Planeta castigurilor financiare:Saturn
Planeta sanatatii si a muncii:Venus
Planeta casei si a familiei:Neptun
Constelatia Zodiei Sagetator
Linia galbena punctata marcheaza zona in care se incadreaza constelatia iar linia rosie punctata reprezinta ecliptica ( orbita imaginara descrisa de soare in miscarea lui anuala ).

Culori caracteristice zodiei Sagetator :
albastru, bleumarin

Pietre pretioase caracteristice :
turcoaz

Metale specifice pentru zodia Sagetator :
cositor

Ziua cea mai favorabila :
Joi

Numere norocoase:
2 si 7

Principalele calitati:

    Nativii din Sagetator sunt generosi si cinstiti. Sagetatorii sunt vizionari, si sunt condusi de dorinta de a-si largi orizontul.
Defecte:

    Sagetatorii dau dovada de un optimism exagerat, care de cele mai multe ori ii conduc catre un esec neasteptat.
Compatibilitati cu alte zodii:

 • Sagetatorul se intelege in general foarte bine cu nativii din Berbec si Leu, in timp ce relatia acestora cu nativii din zodia Gemeni, Fecioara si Pesti nu este cea mai buna.
 • Profesional, Sagetatorul colaboreaza cel mai bine cu nativii din Zodia Fecioara.
 • Emotional, Pestii sunt cei mai agreeati de nativii din Sagetator.
 • Pe plan financiar, acestia sunt compatibili cu nativii din zodia Capricorn.
 • Din punctul de vedere al relatiilor sentimentale (casatorie / relatie intima), Sagetatorii se inteleg cel mai bine cu nativii din zodia Gemeni.

    Nativul in zodia Sagetator este sensibil din punct de vedere erogen in special in zona soldurilor, a coapselor si parul.

    Sagetatorii sunt de obicei de statura mare, impunatoare, figura ovala si ten masliniu. Sunt o frumusete rece din cauza ochilor ce au culoarea cenusii.

    Sagetatorul, este in general o fire prietenoasa, tolerant cu cei din jur si ii place libertatea si aventura. Sagetatorul are multe pasiuni, si uneori poate fi extravagant si necioplit. Acesta se lasa condus de idealurile sale in tinerete, pentru ca, mai apoi sa se retraga catre o pozitie sociala mai sigura. Sagetatorii sunt amabili si optimisti, energici, iubind sportul si natura. Principiile fundamentale ale acestora sunt adevarul si dreptatea.
    Nu de multe ori, acestia pot fi extrem de aroganti. Modestia nu este una din caracteristicile cele mai semnificative pentru nativii din Sagetator. Un alt aspect negativ al acestora este predilectia catre risipa.
    Dinamic, entuziast, vesel, indraznet, direct, mare iubitor de natura si de animale, ambitios si impetuos, nativul in Sagetator ar trebui sa aibe mai multa grija la ceea ce spune pentru ca poate rani foarte usor. Iubeste calatoriile si poate invata repede limbi straine.

    Barbatul din zodia Sagetator, desi pretuieste iubirea si familia, acesta se fereste sa se casatoreasca de tanar. Ii plac femeile care ii pot impartasi pasiunile: calatoriile si sportul.

    Femeia din zodia Sagetator tine la libertatea sa si nu ar dori nici ea sa se casatoreasca. Daca totusi s-ar intampla sa se indragosteasca, aceasta poate fi pasionala. Nu ar suporta insa infidelitatea, fiind destul de posesiva in relatie.
Sanatatea Sagetatorilor:

    Nativul Sagetator este predispus la paralizii ale membrelor sau accidente sportive.
Celebritati din zodia Sagetator:
• Mark Twain
• Nostradamus
• Charles De Gaulle
• Bob Marley
• Frank Sinatra
• Tina Turner
• Steven Spielberg
• Brad Pitt
• Gianni Versace