Horoscop rac

Bioritm rac
Daca ti-ai pune un pic ambitia la treaba, ai ajunge mult mai usor un scop pe care deocamdata doar il visezi. Nu trebuie sa te multumesti cu putin, asa cum ai fi tentat acum, ci trebuie sa ridici stacheta foarte sus si apoi sa lupti pentru a ajunge acolo. Daca ti-ai propune obiective mediocre si banale, da, poate le-ai atinge mult mai repede, dar stima de sine nu ar fi aceeasi! Meriti mai mult, mai bun, mai inalt, ca atare trebuie sa ai curajul sa privesti cat mai departe fata de nivelul la care incearca unii sa te mentina. Nu accepta orice, ci pretinde tot ce-i mai bun!

Caracteristici generale ale zodiei Rac:

    Zodia Rac este condusa de un semn zodiacal negativ, cu trasaturi feminine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este apa . Activitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
    Luna, fiind planeta dominanta, ii confera nativului in Rac un strop de romantism, sensibilitate, imaginatie, aptitudini artistice, putere de adaptare, diplomatie, dar si instabilitate, capricii si tendinta spre lene.
Legaturi ale zodiei Rac cu planetele :
Planeta guvernatoare:Luna
Planeta carierei profesionale:Marte
Planeta dragostei:Saturn
Planeta castigurilor financiare:Soarele
Planeta sanatatii si a muncii:Jupiter
Planeta casei si a familiei:Venus
Constelatia Zodiei Rac
Linia galbena punctata marcheaza zona in care se incadreaza constelatia iar linia rosie punctata reprezinta ecliptica ( orbita imaginara descrisa de soare in miscarea lui anuala ).

Culori caracteristice zodiei Rac :
albastru, argintiu, alb

Pietre pretioase caracteristice :
piatra de luna, perla

Metale specifice pentru zodia Rac :
argint

Ziua cea mai favorabila:
Luni

Numere norocoase:
3 si 8

Principalele calitati:

    Racul este sensibil si sentimental. Simte tot timpul nevoia de a ocroti, si o face de fiecare data cu succes. Tenacitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii. Dorinta cea mai puternica a nativului din aceasta zodie este sa aiba o viata de familie armonioasa.
Defecte:

    Sensibilitatea nativilor din zodia Rac este uneori excesiva, fapt care poate fi denranjant. Pesimismul este o alta trasatura care nu este apreciata la aceasta zodie.
Compatibilitati cu alte zodii:

 • Racul se intelege in general foarte bine cu nativii din zodia Scorpion si Pesti, in timp ce relatia acestora cu nativii din zodia Berbec si Balanta nu este cea mai buna.
 • Profesional, Racul colaboreaza cel mai bine cu nativii din zodia Berbec.
 • Emotional, Balantele sunt cei mai agreeati de nativii din Rac.
 • Pe plan financiar, acestia sunt compatibili cu nativii din zodia Leu.
 • Din punctul de vedere al relatiilor sentimentale (casatorie / relatie intima), Racii se inteleg cel mai bine cu nativii din zodia Capricorn.

    Nativul in zodia Rac este sensibil din punct de vedere erogen in zona pieptului si a sanilor.

    Racii sunt de obicei de statura mijlocie, cu un aspect agreabil si o figura rotunda cu trasaturi fine. Culoarea castanie a parului si cea a cerului senin in ceea ce priveste ochii, il transforma pe nativul in Rac intr-o persoana atragatoare si iubita de toti.

    Nativul Rac gandeste de doua ori inainte sa faca o miscare, fiind precaut si inclinat catre meditatie, fiind dotat cu multa imaginatie. Pentru Raci, caminul si familia sunt cele mai importante lucruri. Acestora le place linistea, stiu sa fie tandri si sensibili. Racii sunt condusi de sentimente, dar se bazeazeaza de multe ori si pe intuitie. Ii place sa fie laudat, si stie sa ii aprecieze pe cei care o fac. Este tot timpul pregatit sa ajute, si o face cu devotament.
    Nativul din zodia Rac stie sa respecte regulile si recunoaste necesitatea disciplinei, chiar daca acest lucru ii este greu. Este uneori prea sentimental, este usor de jignit, se lasa uneori dus de val chiar daca finalul poate fi un esec. Datorita imaginatiei prea dezvoltate, nativii in Rac pot vedea pericole chiar si acolo unde nu sunt. Este instabil, si dornic de schimbari. Cu toate ca recunoaste ca nu este cel mai priceput, isi doreste sa aiba ultimul cuvant.
    Luna isi face simtita prezenta in zodia Racului prin sensibilitatea si emotivitatea de care nativul dispune, dar si prin irascibilitatea si agitatia pe care o arata in momentele sale proaste. Nu e intotdeauna usor sa intelegi un Rac. Chiar si atunci cand este sociabil si pare a fi transparent, ajungi destul de greu sa il cunosti.

    Barbatul din zodia Rac iubeste cu pasiune atunci cand isi gaseste partenera, este tandru si un romantic fara tratament. Ii plac femeile care ii seamana in ceea ce priveste caracterul si de obicei alege pe cineva care il poate domina.

    Femeia din zodia Rac este pasionala, romantica si este in cautarea unui barbat pe care sa-l poata iubi si caruia i se poate dedica in totalitate. Este credincioasa persoanei pe care o considera a fi jumatatea sa si este in stare de mari sacrificii pentru binele acesteia.
Sanatatea Racilor:

    Nativii acestei zodii au in general probleme cu stomacul. Starea sanatatii sale, este influentata de cele mai multe ori de starea sa de spirit.
Celebritati din zodia Rac:
• Pierre Cardin
• Nelson Mandela
• Dalai Lama
• Sylvester Stallone
• Lady Diana
• Tom Cruise
• Mircea Geoana
• Nicolae Balcescu
• Vasile Alecsandri