Horoscop gemeni

Bioritm gemeni
Te poti impotmoli intr-o multime de lucruri marunte incat vei pierde timp pretios fara rost. Mai bine le ignori, chiar daca esti genul de om caruia ii cam place sa caute nod in papura, dar, de data aceasta, a te apleca spre aceste maruntisuri nu e deloc in avantajul tau. Nu descoperi nimic folositor din analiza ta minutioasa, ci doar informatii eronate, piste false si minciuni inofensive. Prefa-te ca nu le vezi, ca sa nu-ti consumi energia pe lucruri atat de minore care ar merita trecute cu vederea!


Caracteristici generale ale zodiei Gemeni:

    Zodia Gemeni este condusa de un semn zodiacal pozitiv, cu trasaturi masculine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este aerul . Flexibilitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
    Planeta Mercur, fiind planeta dominanta, ii confera nativului in Gemeni mobilitate si adaptabilitate.
Legaturi ale zodiei Gemeni cu planetele :
Planeta guvernatoare:Mercur
Planeta carierei profesionale:Neptun
Planeta dragostei:Jupiter
Planeta castigurilor financiare:Luna
Planeta sanatatii si a muncii:Pluton
Planeta casei si a familiei:Mercur
Constelatia Zodiei Gemeni
Linia galbena punctata marcheaza zona in care se incadreaza constelatia iar linia rosie punctata reprezinta ecliptica ( orbita imaginara descrisa de soare in miscarea lui anuala ).

Culori caracteristice zodiei Gemeni :
albastru, galben, gri

Pietre pretioase caracteristice :
agata, acvamarin

Metale specifice pentru zodia Gemeni :
mercur

Ziua cea mai favorabila:
Miercuri

Numere norocoase:
3 si 4

Principalele calitati:

    Gemenii au excelente capacitati de comunicare, ceea ce ii face sa fie candidatii ideali pentru posturile de conducere. Inteligenta si capacitatea dea a invata rapid ii ajuta sa fie totdeauna pregatiti in domeniul in care isi desfasoara activitatea. Nativul in Gemeni este cel mai preocupat de ideea de comunicare. Face orice pentru a se face inteles si apreciaza persoanele care stiu sa exprime ceea ce gandesc.
Defecte:

    Gemenii sunt superficiali, le place barfa, si au uneori o exprimare neglijenta, cu care uneori pot jigni.
Compatibilitati cu alte zodii:

 • Gemenii se inteleg in general foarte bine cu nativii din zodia Balanta si Varsator, in timp ce relatia acestora cu nativii din Fecioara, Sagetator sau Pesti nu este cea mai buna.
 • Profesional, Gemenii colaboreaza cel mai bine cu nativii din zodia Pesti.
 • Emotional, Fecioarele sunt cele mai agreeate de nativii din Gemeni.
 • Pe plan financiar, acestia sunt compatibili cu nativii din zodia Rac.
 • Din punctul de vedere al relatiilor sentimentale (casatorie / relatie intima), Gemenii se inteleg cel mai bine cu nativii din zodia Sagetator.

    Nativul in zodia Gemeni este sensibil din punct de vedere erogen in zona coapselor, mainile si umerii, palmele, claviculele.

    Gemenii sunt de obicei de statura mica - mijlocie. Culoarea parului este de obicei inchisa, negru sau castaniu, iar privirea este vioaie - ceea ce ii ajuta in relatiile cu cei din jur.

    Gemenii sunt foarte sociabili, asta datorita probabil si aptitudinii lor de comunicare. Este sensibil, energic si iubeste schimbarile. Nativul Gemeni se adapteaza usor oricaror schimbari, este curios si poate fi considerat meditatorul innascut. Diplomatia, talentul si usurinta in exprimare il ajuta sa abordeze orice domeniu. Problema generala a nativilor din Gemeni este politetea.
    In general, nativii acestei zodii isi urmaresc interesul si se pot schimba dupa cum bate vantul. Acestia pot urmari doua teluri in acelasi timp si se pot orienta de la unul la altul cu usurinta, fapt ce ii face sa fie instabili si nehotarati. Defectul principal al Gemenilor este infidelitatea, ce se datoreaza in mod special starii de agitatie si lipsa concentrarii acestora.
    Nativul in Gemeni este dornic de cunoastere, iar aceasta nu are limite. Cauta noul in orice domeniu: de la filosofie pana la noi relatii. Ii este greu sa se ataseze de ceva sau de cineva pentru o perioada lunga de timp, prefera schimbarile, noile experiente, el reprezentand tipul de om pe care nu te pozi baza intotdeauna.
    Mercur, oferindu-i picatura de adaptabilitate, il determina pe cel nascut sub semnul zodiacal Gemeni sa se muleze foarte bine pe situatii si persoane noi. Adora sa fie in centrul atentiei si sa fie inconjurat de multe persoane, nu ii place singuratatea.

    Barbatul din zodia Gemeni este innebunit dupa femeile gratioase, cu un comportament usor copilaresc, dar care stiu sa il stimuleze intelectual. Nefiind genul romantic, pasional, acesta prefera mai mult relatii de prietenie.

    Femeia din zodia Gemeni este atrasa de barbatii inteligenti si spirituali. Atentie insa, poate pica testul la capitolul fidelitate si la sensibilitate. In momentul in care nu este inteleasa, aceasta poate trece printr-o stare de depresie.
Sanatatea Gemenilor:

    Gemenii au in general probleme cu nervii, intreg aparatul locomotor si organele respiratorii.
Celebritati din zodia Gemeni:
• Angelina Jolie
• Tudor Arghezi
• Nicole Kidman
• Thomas Mann
• Petru cel Mare
• Tony Curtis
• Judy Garland
• Pushkin
• Thomas Hardy