Horoscop fecioara

Bioritm fecioara
Ai nevoie de ceva care sa te linisteasca, sa-ti potoleasca furtuna de emotii si ganduri care te-a coplesit. Te afli in fata unui eveniment care genereaza o stare psihica greu de controlat, ca tracul de dinaintea intrarii in scena. Cum singur nu gasesti carligul de care sa te agati pentru a te relaxa cat de cat, profita de prezenta unor persoane care au acest efect asupra ta. Cu vocea lor domoala, cu ton scazut si linistitor, cu atitudinea lor detasata de orice, te pot ajuta si pe tine sa revii la o stare mai buna, tinand in frau emotiile negative scapate de sub control: teama, panica, anxietatea.

Caracteristici generale ale zodiei Fecioara:

    Zodia Fecioara este condusa de un semn zodiacal negativ, cu trasaturi feminine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este pamantul . Flexibilitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
    Planeta Mercur, fiind si planeta dominanta, ii confera nativului in Fecioara inteligenta, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea, dar si instabilitatea, superficialitatea si siretenia.
Legaturi ale zodiei Fecioara cu planetele :
Planeta guvernatoare:Mercur
Planeta carierei profesionale:Mercur
Planeta dragostei:Neptun
Planeta castigurilor financiare:Venus
Planeta sanatatii si a muncii:Uranus
Planeta casei si a familiei:Jupiter
Constelatia Zodiei Fecioara
Linia galbena punctata marcheaza zona in care se incadreaza constelatia iar linia rosie punctata reprezinta ecliptica ( orbita imaginara descrisa de soare in miscarea lui anuala ).

Culori caracteristice zodiei Fecioara :
galben, portocaliu, nuante de huma

Pietre pretioase caracteristice :
agata, hiacint

Metale specifice pentru zodia Fecioara :
mercur

Ziua cea mai favorabila:
Miercuri

Numere norocoase:
4 si 8

Principalele calitati:

    Oricine si-ar dori un nativ in Fecioara alaturi. Acesta are puteri vindecatoare, stiind sa aline durerile de orice gen. Este un bun ascultator si stie sa analizeze problemele cu o meticulozitate specifica, pentru ca mai apoi, sa ofere un sfat. Nativii acestei zodii isi doresc foate mult sa se faca utili si sa aiba realizari.
Defecte:

    Nativii in Fecioara si-au dezvoltat un spirit critic exagerat.
Compatibilitati cu alte zodii:

 • Fecioara se intelege in general foarte bine cu nativii din Taur si Capricorn, in timp ce relatia acestora cu nativii din Gemeni, Sagetator si Pesti nu este cea mai buna.
 • Profesional, Fecioara colaboreaza cel mai bine cu nativii din zodia Gemeni.
 • Emotional, nativii din Sagetator sunt cei mai agreeati de Fecioare.
 • Pe plan financiar, acestia sunt compatibili cu nativii din zodia Balanta.
 • Din punctul de vedere al relatiilor sentimentale (casatorie / relatie intima), Fecioarele se inteleg cel mai bine cu nativii din zodia Pesti.

    Nativul in zodia Fecioara este sensibil din punct de vedere erogen in zona abdomenului.

    Fecioarele sunt de obicei de statura mica, adesea subtire, cu fata rotunda si ten inchis. Culoarea parului si a ochilor este una inchisa fapt ce le ofera nativilor un pic de mister.

    Fecioarele intotdeauna au stiut ce inseamna modestia si obiectivitatea. Niciodata nu au judecat pe cineva tinand cont doar de aparente. Nativul in Fecioara are aptitudini perfecte pentru a deveni un critic, un bun savant sau chiar contabil. Fecioarele sunt atente la detalii si adopta in general o atitudine critica.
    Nativul din zodia Fecioara apreciaza viata simpla si nu ii plac experimentele sau complicatiile de orice fel. Fiind o zodie de pamant, fecioara iubeste natura. Poate fi un bun pedagog, si in general isi planifica afacerile pe termen lung. Rabdarea este una din aptitudinile definitorii ale acestei zodii. Din nefericire, nativii in Fecioara au momente in care pot lua totul in nume de rau, si pot avea toane.
    Usor timizi, cei nascuti sub semnul zodiacal Fecioara nu prea au puterea de a-si impune punctul de vedere sau de a face fata unor persoane mai temperamentale sau energice. Reuseste insa sa se faca cunoscut prin inteligenta de care da dovada.
    De cele mai multe ori nativul da dovada de intelegere, amabilitate, este oricand disponibil pentru a-si ajuta prietenii, este loial, blajin si se simte bine atunci cand simte ca lumea ii apreciaza adevarata valoare. Nu ii place atunci cand planurile i se dau peste cap, se pierde foarte usor, se enerveaza la fel de repede si ii trateaza cu raceala pe cei care incearca sa-i fie alaturi.

    Barbatul din zodia Fecioara cunoaste iubirea profunda. Accepta langa el doar femeile echilibrate si care ii pot oferi o viata linistita, constanta. Din cauza faptului ca il preocupa cariera si banii este posibil ca acesta sa nu isi manifeste prea mult dragostea fata de partener, dar asta nu inseamna ca a incetat sa mai iubeasca.

    Femeia din zodia Fecioara este linistita, iar viata pe care o va avea cu partenerul sau va fi lunga si fericita. Nu ii plac aventurile, este ordonata si cere cam acelasi lucru si celui pe care il iubeste.
Sanatatea Fecioarelor:

    Principala problema a acestora din punctul de vedere al sanatatii este legata de faptul ca au nervii sensibili. Probleme cu digestia, si posibilitatea de aparitie a eczemelor mai fac parte din grijile Fecioarelor.
Celebritati din zodia Fecioara:
• Regina Elisabeta
• Lev Tolstoi
• Michael Jackson
• H.G. Wells
• Onassis
• Agatha Christie
• Greta Garbo
• Stephen King
• Mihail Kogalniceanu