Horoscop berbec

Bioritm berbec
Apreciezi enorm sprijinul celor din jur la problemele tale actuale si vei vedea cat de important e sa ii atragi si pe ei in rezolvarea acestora. Toti vin cu idei si cu propuneri, si ajunge doar sa le pui cap la cap pentru a extrage concluziile care vor multumi pe toata lumea. Tu esti doar in centrul acestor discutii aprinse, cel care aduna la un loc un grup mai larg de persoane pentru un scop comun, tu esti cel care prezinta subiectul, ca mai apoi sa inceapa furtuna de idei generatoare de solutii salvatoare. E o placere sa urmaresti cum se manifesta entuziasmul tuturor!


Caracteristici generale ale zodiei Berbec:

    Zodia Berbec este condusa de un semn zodiacal pozitiv, cu trasaturi masculine. Elementul definitor pentru aceasta zodie este focul . Activitatea este una din trasaturile definitorii ale acestei zodii.
    Planeta Marte, fiind planeta dominanta pentru aceasta zodie, ii ofera nativului in zodia Berbec un caracter razboinic.
Legaturi ale zodiei Berbec cu planetele :
Planeta guvernatoare:Marte
Planeta carierei profesionale:Saturn
Planeta dragostei:Venus
Planeta castigurilor financiare:Venus
Planeta sanatatii si a muncii:Mercur
Planeta casei si a familiei:Luna
Constelatia Zodiei Berbec
Linia galbena punctata marcheaza zona in care se incadreaza constelatia iar linia rosie punctata reprezinta ecliptica ( orbita imaginara descrisa de soare in miscarea lui anuala ).

Culori caracteristice zodiei Berbec :
verde, vernil

Pietre pretioase caracteristice :
ametist, diamant

Metale specifice pentru zodia Berbec :
fier, otel

Ziua cea mai favorabila:
Marti

Numere norocoase:
6 si 7

Principalele calitati:

    Nativii in Berbec dau dovada de o excelenta conditie fizica. Sunt curajosi, si le place sa fie independenti. Berbecii sunt totdeauna in cautarea actiunii.
Defecte:

    Berbecii fac de obicei lucrurile in graba, si sunt agresivi.
Compatibilitati cu alte zodii:

 • Berbecii se inteleg in general foarte bine cu nativii din Leu si Sagetator, in timp ce relatia acestora cu Rac, Balanta si Zodia Capricorn nu este cea mai buna.
 • Profesional, Berbecii colaboreaza cel mai bine cu nativii din zodia Capricorn.
 • Emotional, nativii din zodia Rac sunt cei mai agreeati de nativii din zodia Berbec.
 • Pe plan financiar, acestia sunt compatibili cu nativii din zodia Taur.
 • Din punctul de vedere al relatiilor sentimentale (casatorie / relatie intima), Berbecii se inteleg cel mai bine cu nativii din zodia Balanta.

   Nativul in zodia Berbec este sensibil din punct de vedere erogen in zona fruntii, fata in general; a tamplelor, parul si a urechilor.

   Berbecii sunt de obicei de statura mijlocie, au un corp slab sau atletic, viguros, cu o figura ovala si pometi proeminenti. Parul este de obicei inchis la culoare, sprancenele sunt stufoase, iar privirea este una patrunzatoare.

    Fiind condus de incapatanarea sa, si avand spirit intreprinzator, Berbecul isi urmeaza propriul drum. Nativii acestei zodii sunt energici, plini de entuziasm si in general atras de tot ce e nou. Avand multe idei, dar uneori naiv, Berbecul trece imediat la actiune, din dorinta de a avea totul cat mai repede. Nativul in Berbec nu agreeaza ambiguitatile si ocolisurile. Se simte in largul sau in situatiile clare.
    Aspectul negativ al zodiei Berbec este conturat de excesul de zel al nativilor acesteia. Berbecii pot fi in general, brutali si certareti.
    Berbecul este atras de persoanele pline de viata. Daca ai reusit sa obtii o intalnire cu el, cu siguranta va veti distra pana in noapte tarziu. Este gelos atunci cand iubeste si vrea ca tot timpul tau sa i-l acorzi lui. Ii place atunci cand i se cer sfaturi si le ofera sincer si fara ezitare. Nativul in zodia Berbec este pasional, seducator, inteligent, dar nu ii place sa fie dominat si a fost acuzat de misoginism in relatiile cu femeile.

    Barbatul din zodia Berbec, un incapatanat de fel nu accepta nici un fel de amanare atunci cand este indragostit, facand tot felul de planuri ce o includ si pe partenera sa. Partea negativa a nativului este faptul ca se plictiseste foarte repede, iar relatia se stinge pe cat de repede s-a aprins.

    Femeia din zodia Berbec este puternica, asa ca face fata oricarei probleme care apare din senin. Ii plac relatiile neasteptate si intortocheate, ea insasi fiind complicata, dar in aceeasi masura si pasionala. Usor indisciplinata in copilarie ea se schimba cand atinge pragul adolescentei devenind mai responsabila si mai intelegatoare.
Sanatatea Berbecilor:

    Nativii in Berbec sunt sensibili la stres, deoarece nu stiu sa se opreasca atunci cand trebuie, este deseori nervos, nu se poate odihni si are rinichii si stomacul sensibili. Totusi, Berbecul are cea mai mare putere de regenerare.
Celebritati din zodia Berbec:
• Mariah Carey
• Nichita Stanescu
• Russel Crowe
• Leonardo da Vinci
• Celine Dion
• Casanova
• Octavian Goga
• Otto von Bismarck
• Raphael